Vervolgslider_1 Vervolg-paginaslider-Nomen-2 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Al bijna 60 jaar Autobedrijf Nomen te Boskoop

 

                20181015 121156    20181102 121229

 

Nomen sr, de vader van Jan Nomen, startte in 1958 voor zichzelf en nam de Oostergarage, die dateert van 1919, over van zijn toenmalige werkgever Schouten expeditiebedrijf, die ook een filiaal had op de zijde, waar nu Parkzicht is gevestigd.

Nomen sr. startte met een Autostalling, een Auto rijschool, Auto verhuur, Bakfietsen verhuur en verkocht Caltex brandstof (benzine) en smeerolie.

oostergarage           oostergarage2

 

En dan natuurlijk de reparatie en verkoop van fietsen en bromfietsen, de hele winkel stond er vol mee, en een fiets van 10 jaar oud werd meestal nog eens grondig opgeknapt, zodat er vaak tot in de late uurtjes werd doorgewerkt!

In het begin van de zestiger jaren, werd de vraag naar personenauto’s steeds groter, en om de vraag te voldoen, werden er schade auto’s uit Duitsland ingekocht en hersteld en verkocht, in de volksmond al snel Duitse deukjes genoemd, omdat deze categorie auto’s altijd een kenteken werd afgegeven wat begon met de letters DD.

 

1964

Imiddels was Caltex Chevron geworden en is er een tankstation geplaatst op de Goudse Rijweg, en een paar jaar later werd er een showroom met werkplaats en 2 bovenwoningen gebouwd, wat een hele vooruitgang was t.o.v. het bedrijf in het Reijerskoop.     

In 1971 is Jan Nomen - de huidige eigenaar -  in het bedrijf komen werken en door het toenemende auto onderhoud en reparatie groeiden wij al snel uit onze jas. Doordat na enkele jaren het bedrijfspand naast de garage te koop kwam, is het tweewieler bedrijf daarheen verhuisd, zodat de werkplaats, maar ook de showroom vrij kwam voor auto’s. 

Nadat het bedrijf  BOVAG lid was  geworden, heeft Jan het bedrijf in 1983 overgenomen van zijn vader en in dat zelfde jaar is het bedrijf Toyota sub-dealer geworden, met nieuwe auto’s in de showroom!

 

VETOS

Eind jaren 90 ging de status van subdealer vervallen en omdat dealer of erkend reparateur geen optie was voor een groot aantal Toyota bedrijven, hebben we gezamelijk een vereniging opgericht onder de naam VETOS, VEreniging van TOyota Specialisten, met als uitgangspunt, dezelfde service en garantie aan de consument te kunnen bieden als voorheen.

 

TOYOTA

In 1983 toen werd gestart met Toyota, was dit nog een merk in opkomst, maar inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste autoproducent ter wereld! Toyota heeft de fabrieken in 8 landen ondergebracht, waardoor de hele wereld op een snelle manier te bevoorraden is.

Door het grote succes van dit merk zijn er veel mogelijkheden voor onderzoek en innovatie, wat Toyota ook trouw doet en niet zonder resultaat.

Zo is Toyota met kop en schouders de voorloper met de hybride techniek en is men nu actief met de eerste normaal te koop aangeboden waterstof auto!  De Toyota Mirai. Met 0 uitlaatgassen !

Zo ziet u, met Toyota loop je voor op alle ontwikkelingen.

 

 

Toyota Mirai

 

Toyota Mirai

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2


uw personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf nomen

Goudse Rijweg 77A
2771 AN Boskoop

Tel 0172-212037

info@nomen.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.