Vervolgslider_1 Vervolg-paginaslider-Nomen-2 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

17 05 2017 1aTijdens zijn recente presentatie over de financiële resultaten van Toyota, gaf topman Akio Toyoda een mooi inkijkje in zijn filosofie over de te volgen koers van het bedrijf.

17 05 2017 2a

Natuurlijk moeten eerst even de financiën op tafel komen, en dat betekent het noemen van de inkomsten gedurende het fiscale jaar (per 31 maart): het duizelingwekkende bedrag van 1.994 miljard yen. Dat komt neer op 15,8 miljard euro! Tja, je bent de grootste autobouwer ter wereld, of je bent het niet! Toyoda toonde zich een bevlogen President door zijn visie op de toekomst voor Toyota met zijn toehoorders te delen. We halen enkele stukken aan.

17 05 2017 3a

Prius en C-HR
“Het is onze wens om door monozukuri (fabricage) een positieve bijdrage te leveren aan de wereld en diens populatie. Daarom richt ons bedrijf zich op duurzame groei, ongeacht de omstandigheden. Dit doen we door niet alleen onze auto’s voortdurend te verbeteren, maar ook door onze medewerkers de mogelijkheid te geven om zich te ontwikkelen. Bij de auto’s realiseren wij het met het revolutionaire Toyota New Global Architecture, TNGA. Dit is het nieuwe platform waarop wij inmiddels de Prius en C-HR bouwen. In het verleden hoorden wij wel eens geluiden dat onze auto’s saai zouden zijn, of een gebrek aan karakter hadden. Ik heb inmiddels, afgaande op reacties van klanten, het duidelijke idee dit in elk geval voor deze nieuwe modellen niet meer geldt: zowel het design als de rijeigenschappen bewijzen dit. Ik realiseer mij echter ook dat er zelfs hier ruimte is voor verbetering. De ontwikkeling van auto’s staat immers nooit stil.”

17 05 2017 4a

Compact heeft toekomst
“Naar mijn mening begint het bouwen van steeds betere auto’s met het bouwen van goede compacte auto’s. Als we het plezier van vrijheid en mobiliteit voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar willen maken, speelt de compacte auto een hoofdrol. Inmiddels doen ze op het gebied van veiligheid en comfort niet meer onder voor grotere auto’s, terwijl ze de kosten van het bezit en het gebruik laag houden.”
“Ik wil dat iedereen overal te wereld van auto’s blijft houden. Ik geloof dat dat zeker kan wanneer geavanceerde software optimaal in onze ver doorontwikkelde auto’s wordt geïmplementeerd. De auto zal zich dan nog nadrukkelijker bewijzen als een gewaardeerde en onmisbare partner.”

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2


uw personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf nomen

Goudse Rijweg 77A
2771 AN Boskoop

Tel 0172-212037

info@nomen.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.