Vervolg-paginaslider-Nomen-1 Vervolg-paginaslider-Nomen-3 vervogslider_Yaris_WRC1 Vervolg-paginaslider-Nomen-2 vervogslider_Yaris_achterzijde vervogslider_Prius_Prime_2017

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

GT86 1aDe Toyota GT86 is het levende bewijs dat een fantastisch rijdende sportwagen - eentje die het hart van de meest veeleisende bestuurder sneller laat kloppen - niet per definitie heel veel cilinders en paardenkrachten nodig heeft. Het snoepje smaakt nu nog lekkerder.

GT86 5a

Het is een verhaal apart, die GT86. Om te beginnen is hij vernoemd naar de beroemde Toyota Corolla AE86 uit de jaren tachtig. Dit achterwielaangedreven coupeetje heeft onder liefhebbers niets minder dan de heldenstatus. De GT86 heeft ook achterwielaandrijving en bovendien een soepele tweeliter viercilinder boxermotor, die de voorzijde van de auto een extra laag zwaartepunt geeft. Ingrediënten waar liefhebbers blij van worden.

GT86 2a  
Meer trekkracht

De '86', zoals de auto internationaal wordt genoemd, is op subtiele wijze vernieuwd. Toyota heeft aan het concept niets willen veranderen, maar maakte de auto op een aantal punten beter. De belangrijkste wijziging betreft de motor, die nu meer trekkracht levert bij lage toerentallen. Toyota komt hiermee tegemoet aan de kritiek die journalisten en bezitters op de eerste versie van deze motor hadden. De boxer is wat je noemt een toerenmachine, die voortaan dus ook 'onderin' meer power levert. Niettemin wordt de maximumwaarde van 212 Nm tussen 6.400 en 6.800 toeren afgegeven. Het vermogen bedraagt nu 207 pk bij een duizelingwekkende 7.000 toeren per minuut.

GT86 3a

Breder
Het exterieur is licht gewijzigd om de aerodynamica te kunnen verbeteren. De voorbumper is iets veranderd, waardoor het front meteen ook een krachtiger uitstraling krijgt. Hij oogt nu wat breder. Op alle modellen is LED-verlichting standaard; de topversies hebben voortaan een grotere achterspoiler. Ook nieuw zijn de 17-inch lichtmetalen wielen met opvallend slanke, blanke spaken en een donkergrijze afwerking. Aan de achterzijde oogt de 86 dankzij een andere achterbumper eveneens breder.

GT86 4a


 

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2


uw personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf nomen

Goudse Rijweg 77A
2771 AN Boskoop

Tel 0172-212037

info@nomen.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.