Vervolgslider_1 Vervolg-paginaslider-Nomen-2 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

21 09 2017 1Hoewel de jeugd de toekomst heeft, zou het daarin amper nog plaats inruimen voor de auto, zo hoor je wel eens zeggen. Toyota bewijst het tegendeel, en dat nu al voor het elfde achtereenvolgende jaar. Het bewijs is 830.000 tekeningen groot. 

21 09 2017 2

Dat enorme aantal kleine, grote, leuke, serieuze en grappige ‘droomkunstwerken’ is alleen al dit jaar bij Toyota ingeleverd door kinderen uit maar liefst 79 landen. De Toyota Dream Car Art Contest, voor het eerst gehouden in 2004, heeft als doel dat kinderen hun dromen de vrije loop te laten. Tegelijkertijd kunnen zij er een interesse voor auto’s mee ontwikkelen of verbreden. De kinderen gaan de uitdaging met zichzelf aan en maken onderdeel uit van een feestelijke, wereldwijde gebeurtenis waarvan de positiviteit afspat. Zie daarvoor Toyota’s hoogste baas Akio Toyoda, die zijn favoriet met veel plezier toont.

21 09 2017 3

Flinke kluif
Met zo gigantisch veel ingezonden kunstwerken had de jury een flinke kluif om de beste, mooiste of meest interessante stukken boven tafel te krijgen. De juryleden waren in elk geval te spreken over de hoge kwaliteit van het werk dat de kinderen hebben geleverd en de moeite die zij hebben genomen om er iets bijzonders van te maken. Zoals bovenstaande tekening van een 7-jarig meisje uit Sri Lanka van de door haar bedachte Toyota Knowlegde Paradise Car. Dit wonderlijke voertuig biedt iedereen een schone leefomgeving en het genoegen van een vriendelijke samenleving waarin kennis wordt gedeeld en gezondheid centraal staat. Deze tekening werd als beste beoordeeld in de categorie inzenders tot en met 7 jaar.

21 09 2017 4

Nieuwe inzichten
In de categorie van 8 tot en met 11 jaar won dit prachtige vierluik van een jongetje uit Canada. Het is een auto in een koffer, die lucht gebruikt als brandstof (over dromen gesproken!) en waarmee je natuurrampen zoals wervelstormen en aardbevingen kunt ontvluchten. De jury was erg gegrepen door de grenzeloze fantasie van kinderen en de creatieve manier waarop zij hun dromen hebben vormgegeven. Opeens vonden de juryleden hun eigen visies vaak maar conventioneel. Anders gezegd: kinderen zijn broodnodig om tot nieuwe inzichten te komen!

21 09 2017 5 

Vliegende auto
De winnares in de categorie 12 tot en met 15 jaar komt uit Brazilië; zij tekende een auto die organisch afval gebruikt als brandstof en dat de uitlaatgassen van de motor een stof is waarmee je de vegetatie kunt bemesten. En, zoals duidelijk te zien is, zweeft haar droomauto in plaats van dat hij rijdt - de vliegende auto is nog altijd een kenmerk van menig toekomstdroom, zo blijkt wel.

Meer weten? Klik hier

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2


uw personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf nomen

Goudse Rijweg 77A
2771 AN Boskoop

Tel 0172-212037

info@nomen.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.