Vervolgslider_1 Vervolg-paginaslider-Nomen-2 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Racing 1aToyota GAZOO Racing, de onderneming van Toyota die alle autosportactiviteiten coördineert, heeft het officiële, wereldwijde programma voor dit jaar vrijgegeven.

Het is vooral enorm gevarieerd en zal de fans een geweldige hoeveelheid kijkplezier opleveren.  

Wat hebben we met z'n allen toch een mazzel dat Aiko Toyoda, de allerhoogste baas van de Toyota Motor Corporation, een gepassioneerd liefhebber is van auto's en autosport. Het heeft er zeker aan bijgedragen dat we de naam Toyota ook dit jaar weer overal ter wereld op een rijke variatie aan officiële race- en rallyauto's zullen tegenkomen. "Autosport maakt het plezier van autorijden zichtbaar", aldus Toyota. "Het vergroot daarnaast het enthousiasme voor ons merk, terwijl de toepassing van nieuwe technologie op termijn voordelen oplevert voor onze productiemodellen."

Racing 2a

2017: WRC met de Yaris
Toyota maakte bij de presentatie van de plannen voor dit jaar eest een uitstapje naar 2017, het jaar waarin het met de Yaris WRC zal gaan deelnemen aan het FIA World Rally Championship (WRC). De auto is zo goed als klaar, maar wordt nog afgestemd op de specifieke reglementen die voor de WRC-deelnemers geldt. Nog even geduld, dus!

Racing 3a

Nieuwe Hybrid
Toyota GAZOO racing neemt dit jaar wel onder meer deel aan het FIA World Endurance Championship (WEC), de 24-uursrace op de Nürburgring en het Japanse rallykampioenschap. Bij het eerstgenoemde evenement zal het team de nieuwe Toyota TS050 Hybrid inzetten, waarmee het niet alleen het kampioenschap wil winnen, maar met name ook de 24 Uur van Le Mans. De racewagen in kwestie heeft een nieuwe, in Toyota's technische centrum ontwikkelde hybride aandrijflijn.

Racing 4a

Ook met Lexus
Op de vermaarde Nürburgring viert Toyota hun tiende jaar van deelname. Het brengt er drie fenomenale wagens aan de start van de 24-uursrace: de hagelnieuwe Toyota C-HR Racing, de Lexus RC F en de Lexus RC. In de Verenigde Staten is Toyota wederom van de partij tijdens de immens populaire NASCAR-races, terwijl het in Zuid-Amerika ondersteuning zal verlenen aan Toyota Auto Body Co., Ltd., dat namens de Japanse fabrikant zal deelnemen aan de Dakar-rally. In Japan - laten we dat land vooral niet vergeten! - neemt Toyota deel aan de Super GT en Super Formula raceseries, die beide tot de belangrijkste autosportevenementen van het land behoren.

Racing 5a

Kleine greep
Feitelijk is dit nog maar een kleine greep uit het volledige raceprogramma voor het komende jaar. Wil je alles weten en volgen? Kijk dan op: Toyota Hybrid Racing), of Toyota Motorsports 

Racing 6a

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2


uw personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf nomen

Goudse Rijweg 77A
2771 AN Boskoop

Tel 0172-212037

info@nomen.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.