Vervolg-paginaslider-Nomen-1 Vervolg-paginaslider-Nomen-3 vervogslider_Yaris_WRC1 Vervolg-paginaslider-Nomen-2 vervogslider_Yaris_achterzijde vervogslider_Prius_Prime_2017

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

17 05 2018 1 De redactie van het Britse Autocar, het oudste automagazine ter wereld, heeft aan Akio Toyoda hun hoogste persoonlijke onderscheiding toegekend. Deze Issigonis Trophy is vernoemd naar de bedenker van de Austin Mini, nota bene één van de favoriete auto’s van Akio Toyoda.

17 05 2018 2

De onderscheiding gaat naar Akio Toyoda, hoogste baas van Toyota en kleinzoon van de oprichter van het merk, “omdat hij het telkens bij het juiste eind heeft als het gaat om vele issues, zoals de aandrijftechniek van de toekomst en het terugbrengen van het plezier in autorijden”, aldus Mark Tisshaw van Autocar. “Onderwijl leveren Toyota en Lexus automobielen waarnaar wereldwijd een toenemende vraag bestaat.” Zijn drukke agenda stond Mr. Toyoda niet toe om de trofee persoonlijk in ontvangst te nemen bij de feestelijkheden die daaromheen in Engeland waren georganiseerd. Daarom sprak hij een videoboodschap in, die werd voorafgegaan door een rit in een klassieke Mini, het ontwerp van de beroemde Alec Issigonis. De trofee werd overhandigd door hoofdredacteur Steve Cropley. 01 02 2018 3

‘Auto’s zijn vrijheid’
“Voor mijn gevoel representeert deze trofee de link tussen het rijke verleden en de boeiende toekomst van de auto-industrie”, aldus Toyoda. “Ik accepteer de trofee daarom namens mijn grootvader Kiichiro Toyoda, die ons automerk heeft opgericht.” Akio sprak de woorden terwijl hij voor diens standbeeld in Toyota City stond. “Ik weet zeker dat hij mij nu, in een tijdperk waarin de auto-industrie de grootste omwenteling in honderd jaar meemaakt, stimuleert om de uitdagingen van vandaag en morgen vol energie aan te gaan. Daarbij mogen we nooit vergeten dat auto’s veel meer zijn dan stukken metaal; ze verlenen ons de vrijheid om te gaan en staan waar we willen. Wanneer je die mogelijkheid hebt, ben je tot alles in staat.”

17 05 2018 4

Niet zonder leuke auto’s
De klassieke Mini kreeg een extra aai over de bol. “Toen ik de jaren tachtig in Engeland woonde, had ik net zo’n Mini. Wat een geweldige auto! Het is ook nog steeds het voorbeeld voor het model dat we vandaag de dag allemaal willen maken: betaalbaar, eenvoudig en ontzettend leuk om mee te rijden. Misschien verplaatsen we onszelf in de toekomst wel in zwevende cocons. Dat neemt niet weg dat grote automerken altijd dit soort leuke auto’s moeten blijven maken. We zijn het aan onszelf verplicht!”

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2


uw personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf nomen

Goudse Rijweg 77A
2771 AN Boskoop

Tel 0172-212037

info@nomen.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.